758416154726061

Hvem er jeg og hvad er min historie?

Jeg Har gået vejen…

Jeg kender kun alt for godt til dårlig samvittighed og evigt brudte aftaler med mig selv omkring mad og motion. Gang på gang at falde i og dunke mig selv oveni hovedet for alt det som jeg ikke formåede. En rutsjetur med dårlig selvtillid og selvværd. Kender du det?

Jeg løj

I mit hoved gik det fint med at styre vægten. I mit hoved spiste jeg næsten aldrig kage og søde sager. Det var jo ”kun”, når der var en kollega der gav kage, at jeg tog et stykke… På min arbejdsplads fik vi kvajekage, fødselsdagskage, færdig med uddannelseskage, ferie kage, vi har lang arbejdsdags kage osv… konstant løj jeg for mig selv. Hvem var det lige, jeg narrede? Pludselig gik det op for mig, at jeg jo faktisk fik kage nærmest hver dag! Kender du det?

Blev besat – jeg VILLE være fri

Når jeg kigger tilbage, slår det mig, at det var en radioudsendelse, der fik mig til at tage den endelige beslutning i 2015. Jeg var på vej hjem fra arbejde og hørte, at de søgte deltagere til et 12 ugers livsstilsændrings forløb. Radioværten fortalte, at man kunne vinde en makeover, hvis man var den, der tabte sig mest. Jeg blev besat, NU SKULLE det være. Jeg VILLE være fri og jeg meldte mig til. Måske var det ordet makeover, der fyldte mig? Jeg havde i den grad brug for en forandring hele vejen rundt.

Det er nemt at tabe sig

Under forløbet opdagede jeg, at det jo ikke kun var maden jeg kæmpede imod. Det var også mit sind, mine tanker og overbevisninger i forhold til mad. Det var også i forhold til, hvordan jeg så mig selv. Bl.a. havde jeg en overbevisning, der sagde: ”Jeg tager på, bare jeg kigger på et stykke kage” eller ”jeg er sådan en, der tømmer hele kagefadet, hvis det står foran mig”.

Med oplæg fra en coach og psykolog fandt jeg ud af, at det at være lykkelig og tilfreds ikke handlede om at blive tynd. Det handlede om, at jeg fandt hjem til mig selv igen. Jeg skulle lære, at prioritere mig selv fremfor at springe rundt og servicere alle andre. Hvad var det JEG ville?

Da først jeg havde set DET i øjnene og arbejdede benhårdt på det, der lå bagved det at spise og det jeg forbandt med mad, så var det faktisk nemt, at tabe sig.

Det forløb åbnede mine øjne: For jeg havde jo et valg! Jeg fik et mindset omkring min spisning, bevægelse og om hvordan jeg gerne ville leve, som gjorde at jeg tabte 12 kg på 12 uger. Hvor vildt er det ikke lige?

Du kan også forandre dit liv for altid

Andre kvinder som jeg, har fortjent, at leve et frit liv med vægten og finde hjem til sig selv. Derfor har jeg stiftet 5Forever. Det behøver nemlig kun, at tage 5 sekunder at tage den beslutning, som kan forandre dit liv for altid. Dit vægttab starter ved 5 gram og når først DU har taget beslutningen og fundet DIN egen vej i forhold til mad og bevægelse, så er det for altid. Forløbet hedder ” Find din egen sunde livsstil og få et varigt vægttab”. Det er vigtigt for mig, at det sker uden fanatisme, derfor er alt tilladt med måde. Det handler nemlig om, at DU finder din egen varige vej.

Jeg er klar til at hjælpe dig til et varigt vægttab

Heidi Aagaard Rasmussen, Mindset & livsstilscoach, Mindfulness-instruktør

Jeg Elsker at hjælpe

Udover at hjælpe dig med at finde din egen vej til et varigt vægttab, så hjælper jeg også kræftramte og deres pårørende, da jeg er frivillig i Kræftens Bekæmpelse.

Jeg startede i 2012 Stafet for Livet i Bjerringbro og har siden siddet med i styregruppen.

Ved siden af er jeg også selvstændig forhandler af kvalitetsprodukter indenfor Wellness, Fitness og Beauty. Disse fantastiske produkter indeholder den fineste aloe vera af højeste kvalitet og understøtter en sund, nærende kost, som  hver dag hjælper millioner af mennesker verden over til dagligt velvære i kroppen. Både indeni og udenpå.

Jeg er uddannet mindfulness master coach og mindfulness instruktør v/MindfulSolutions og proceskonsulent v/COK i Århus. Derudover er jeg yoga-instruktør med speciale i intelligent mad og bevægelse fra Louise Bruun Academi og Sisse Sigumfeldt.

Jeg har siden teenageårene været optaget af kostomlægning, motion og hvad der virker på vægttab. Det betyder også, at jeg ved præcis hvordan du har det når det bliver svært og udfordrende for jeg har prøvet det på egen krop.

Og så har jeg 23 års erfaring i at servicere og tale med mennesker som på den ene eller anden måde har været udfordret i deres liv. Denne erfaring har jeg fra mit lønmodtager job hos Bjerringbro og Viborg Kommuner, hvor jeg var ansat indtil 2019.