Udendørs træning i Bjerringbro

Vil du have mulighed for at få en stærkere krop på kun 8 uger?

Så meld dig til power yoga, hvor vi hygger os, og har det sjovt sammen, mens vi træner.

Holdet kører fra den 24. marts til 2. juni 2022.
Vi og mødes hver torsdag fra kl. 18.30 -19.30

(Der er 2 ledige pladser tilbage, så tilmeldingen er stadig åben. Ring til mig på tlf. 61 66 87 53 for en tilpasset pris og link til tilmelding)

Ja tak, jeg vil gerne meldes til

Denne udendørs træning er for dig:

 

smile Der enten er nybegynder eller gerne vil i gang igen efter en længere pause

smile Der gerne vil være udenfor og ikke gider fitnesscentre

smile Der gerne vil være med i et sjovt, motiverende fællesskab sammen med andre modne kvinder, der ønsker sig en stærkere krop

smile Der ønsker effektiv træning som giver styrke og vedholdenhed

smile Der drømmer om, at træning bliver en naturlig del af hverdagen

her er guleroden ved at være med:

🥕Du får meget mere overskud og energi

🥕 Du får en stærkere krop, der gerne vil holdes i gang

🥕 Du får større tilfredsstillelse ved at prioritere DIG-tid

🥕 Du får et frit udendørs rum, hvor du kan være dig selv

🥕 Du lærer, at tage en velfortjent pause fra hverdagens gøremål

🥕 Du kommer til at føle en stolthed over, at du trodsede alt slags vejr og vind

🥕 Du bliver en del af et sjovt, inspirerende, motiverende fællesskab med andre kvinder, der hepper på en aktiv livsstil

🥕 Du har i alle 8 uger fri adgang til min vejledning omkring kost, træning og vaner. Så har du et ønske om, at tabe dig, har du muligheden nu.

Kroppen slapper af

Udover 1 ugentlig effekttiv udendørs træning får du også…

 

smile Adgang til en lukket facebookgruppe:
Som du kan bruge både før og imellem træningen. Her kan du spørge mig (Heidi) om alt, der vedrører kost, bevægelse, vaner og få inspiration til, hvordan du får mest ud af dit forløb. Måske går du også med en drøm om, at tabe dig nogle kilo og har måske brug for at få lidt kostråd med på vejen? 

smile Oplevelsen af at du kan meget mere end du tror

smile Motivation til en aktiv livsstil

smile 10% rabat på fremtidige bootcamps (udendørs træninger)

smile Online opfølgningstræning, der kan ses igen og igen under forløbet. Så hvis du misser en træning, kan du altid lave nogle effekttive øvelser derhjemme.

smile Mulighed for tilkøb af 1½ times vane-konsultation til 350 kr. (under 50% (normalt 850 kr.)). Vane-konsultationen er en samtale, hvor vi to dykker ned i årsagerne til dine eventuelle dårlige vaner (ikke bare i forhold til træning, men også i forhold til det, du måske spiser) Jeg vil komme med forslag til mulige løsninger for dig og herefter vælger du selv om, der er forslag du ønsker at gå videre med.

Svar på spørgsmål, som du måske sidder med lige nu:

Hvor og hvornår mødes vi?

Vi mødes ved Bjerringbro kultur -og Idrætspark, ved nedgangen til sti-systemet v/Holm sø. (Jeg står og tager imod, så du ikke går forkert)

Det er hver torsdag kl. 18.30 – 19.30 i 8 uger fra den 24. marts til og med den 2. juni. (Der er ingen træning i uge 15 + 21)ningsuge.

Hvor mange hold er der?

Der er kun ét hold, og der er kun plads til 10 kvinder, så der er god mulighed for individuel sparring omkring din livsstil.

Hvilken slags træning er det?

Træningen er planlagt sådan, at alle kan være med. Om du er tyk, tynd, midaldrende eller gammelwink

Træningen er inspireret fra yogaens verden, men dermed ikke sagt, at det kun er stille og rolige øvelser. Der kan godt være knald på nogen af dem. Vi får i hvert fald masser af styrke, pulsen op og sved på panden.

Vi bruger naturen som træningsredskaber og egen kropsvægt til styrketræning. Du vil få en grundig instruktion i hver øvelse, så vi sikrer, at du gør det rigtigt og ikke får skader.

Øvelserne tilpasses den enkeltes niveau og eventuelle skavanker.

Fortæl mig, hvis du har skavanker, så tager jeg hensyn til det og kommer med alternative øvelser til dig.

Vi er udenfor uanset vejr og vind, så husk, tøj og sko efter vejret og som du kan bevæge dig i samtidig med at du føler dig godt tilpas. Husk ingen af os er perfekte…

Det bliver både hårdt og sjovt. Men jeg lover, at hele holdet hepper på hinanden uanset den enkeltes niveau.

Skal jeg være i form for at være med?

Nej, din form vil lige så stille blive bygget op i løbet af de 8 uger. Træningen er tilrettelagt for dig, der er nybegynder eller som har haft en længere pause med at motionere/træne og som gerne vil i gang igen.

Det vigtigste er, at du kommer med en indstilling, hvor du har lyst til at prøve.

 

Jamen, hvad koster det så?

Din investering:

Din samlede investering i din fysiske sundhed er kun 775 kr. for 8 træninger incl. mulighed for at supplere med hjemmetræning.  

For under 100 kr. om ugen får du altså 1 x træning, adgang til 8 ugers online træningsvideoer, en stærkere krop, frisk luft, masser energi, et heppende fællesskab, vejledning om kost og træning og mulighed for at komme af med nogle af dine dårlige vaner. Du bliver klar til at gå foråret og sommeren i møde med styrke og vedholdenhed.

Hvis du bliver forhindret til en enkelt træning eller to, så kan du jo altid benytte dig af mine online opfølgningstræningsvideoer, som du kan bruge derhjemme. Videoerne kan du også bruge, hvis du f.eks. ønsker at træne 2 eller flere gange om ugen. 

Jeg sender en e-mail med praktiske oplysninger, når du tilmelder dig. Du får adgang til online-videoerne med det samme og har også adgang til dem de 8 uger, som forløbet varer.

Betaling:

Betaling sker ved tilmelding med kort eller mobilepay. 

Der er mulighed for at betale i op til 2 rater dog mod et mindre gebyr. Vælger du at betale i rater, sker første ratebetaling straks ved tilmelding. Sidste rate sker 30 dage efter.

Har du andre spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til forløbet, så kontakt Heidi Aa. Rasmussen på tlf. 61 66 87 53 eller

på mail: kontakt@5forever.dk 

Udendørs Træning

I hele forløbet får Du træning og støtte af:

Jeg glæder mig til at lære dig effektive øvelser, som styrker din krop og giver dig masser af energi ved at bruge naturen på en ny måde

Heidi Aagaard Rasmussen, yoga-instruktør og Mindset & livsstilscoach,

Jeg (Heidi Aa. Rasmussen) er tilhænger af, at det skal være sjovt, effektivt og nemt at leve sundt og træne i hverdagen.

Jeg laver selv mindfulness og yoga næsten hver dag, fordi det giver mig en indre ro og forståelse for min krop. Det styrker mit nærvær i forhold til andre mennesker, og jeg oplever, at jeg bliver bedre til at koncentrere mig, da jeg flytter mit fokus, som giver mig et meget større overskud.

Naturen hjælper mig til at finde ind til mig selv. Jeg elsker især skov og vand. Der er ikke noget, der er mere helende end, at sidde og kigge ud over vandet eller ligge i skoven og kigge op imellem trækronerne. Helt uden nogen tanker overhovedet, men blot sin egen tilstedeværelse…

Men jeg elsker også at få sved på panden og pulsen op, så jeg holder også af en rask løbetur i skoven, hvor jeg indbygger styrketræning på turen. Det at bruge naturens muligheder for træning og bruge sin egen kropsvægt til at styrke musklerne, det giver dig en skøn følelse af, at du kan hvad du vil.

Jeg er uddannet mindfulness master coach og mindfulness instruktør v/MindfulSolutions. Derudover er jeg yoga-instruktør med speciale i intelligent mad og bevægelse fra Louise Bruun Academi og Sisse Sigumfeldt.

I min fritid er jeg yoga-instruktør på et fast mandagshold i Sahl Forenings Fitness.